Pohh Shop : Păpuşi şi jucării frumoase româneşti

comments 4
FABRICAT ÎN ROMȂNIA

Pohh Shop : Păpuşi şi jucării frumoase româneşti

Undeva în Iaşi trăieşte Magda. Ea e zâna păpuşilor şi articolelor de decorație handmade pentru copii mici şi mari. În micuțul ei atelier, din februarie 2013, Magda creează pernuțe, păpuşi, jucării şi diverse articole de decorație sub formă de norişori pentru toți amatorii de jucării frumoase. Acestea sune făcute exact pe gustul clienților, la comandă. Din materiale de cea mai bună calitate. Bumbacul imprimat este de designer. Umplutura este anti-alergică. Iar toate detaliile sunt cusute manual – ochişorii, gura, părul, numele personalizat).

Despre povestea Pohh Shop

magda-pohh-shopMagda a găsit inspirația şi curajul de a se lansa în business-ul jucăriilor şi al elementelor de decorație interioară personalizate cu câțiva ani în urmă. Pe vremea când aştepta sosirea pe lume a celei de a doua fetițe. Citind un articol scris de o prietenă (Ana Ştefan), a simțit impulsul de a-şi transforma pasiunea pentru croit şi păpuşi în afacere. De când era mică îi plăcea să colecționeze resturi de materiale şi să coase diferite obiecte şi hăinuțe pentru păpuşi. Deşi designul vestimentar a tentat-o o perioadă, activitatea care îi umplea cel mai mult inima de bucurie era cusutul păpuşilor. A învățat cusutul de la o vecina la care mergea de îndată ce avea puțin timp. Cu mulți aniîn urmă, pe vremea când încă abia ajungea la pedala maşinii.

Primul obiect creat a fost o pernă-pisicuță pentru fiica ei, Alessia. Pernuța a avut de altfel un mare succes. Au urmat alte pernuțe, apoi o păpuşică. Şi, cu timpul, „tot postând poze cu fetița împreună cu ce-i coseam, prietenele mi-au sugerat să fac şi pentru alți copii. Și uite aşa am început cel mai frumos job din lume !” declară Magda.

Astăzi, Pohh Shop propune copiilor păpuşi, norişori personalizați, pernuțe unicat, nume şi litere din fetru. Sau diverse alte jucării : ursuleți, personaje, dinozauri, etc. Magda se adaptează şi respectă gusturile şi preferințele clienților săi de toate vârstele.

„De exemplu, am avut o clientă ce-mi comanda dinozauri. Iar la un moment dat am întrebat-o dacă nu vrea să-i brodez numele copilului pe jucărie. La care dânsa mi-a răspuns : « copilul sunt eu ! »”

pohh-shop-jucarii

Despre identitatea vizuală

logo-pohh-shopBrandingul s-a născut dintr-o frumoasă colaborare cu „‘the best’ Alina Giorgiana Neag de la OneGiraphe„. Este vorba despre o tânără pasionată de design. „Cu multă răbdare şi inventivitate, ea a reuşit practic să-mi ghiceasca gândurile şi să le pună în practică. Mi-am dorit să am în logo culoarea roz-fucsia pentru că îmi place foarte mult şi îmi dă o stare de bună dispoziție. Iar căpuşorul de păpuşică a fost alegerea Alinei, inspirându-se din ceea ce iubesc eu cel mai mult. Cu toate că orice obiect aş crea, o fac cu dragoste şi multă pasiune.”

Pentru a cumpăra o jucărie sau o decorație frumoasă, de calitate şi unică, făcută exact pe gusturile voastre, la comandă, în România, vă invit aşadar să accesați direct pagina Facebook Pohh Shop. Magda stă la dispoziția voastră. Dorința ei cea mai mare este să aducă satisfacție şi zâmbete pe fețele cât mai multor părinți şi copii.

dolls-papusi-pohh-shop

Andreea

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

4 Comments

  1. Pingback: Cadou de sărbători : păpuşică handmade PohhShop - Lively Romania

  2. Pingback: Interview with Romanian graphic designer Alina Giorgiana Neag - Lively Romania

  3. Pingback: Întâlnire cu designerul grafic Alina Giorgiana Neag - Lively Romania

  4. Pingback: Rezoluțiile și proiectele noi pentru anul 2018 - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.