Cadou de sărbători : păpuşică handmade PohhShop

comments 13
FABRICAT ÎN ROMȂNIA, GȂNDURI

Cadou de sărbători : păpuşică handmade PohhShop

Nu cu multă vreme în urmă, vă prezentam jucăriile PohhShop create manual de Magda, la comandă, pentru copii de toate vârstele, fetițe sau băieței. Cadouri frumoase pentru orice copil.

jucarii-pohhshop-fete-si-baieti jucarii-pohhshop ursulet-pohhshop

Astăzi, cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae şi în apropierea sărbătorilor de sfârşit de an, am decis împreună să organizăm un joc-concurs. Și să facem fericit un copil, oferindu-i de Crăciun această păpuşică frumoasă foc, lucrată de zâna ieşeancă, Magda. Este fabricată din materiale de calitate, anti-alergice şi abia aşteaptă să devină prietena cea mai bună a unui îngeraş.

magda-pohh-shoppapusica-pohhshop-premiu

Nimic mai simplu pentru a participa şi încerca să câştigați premiul :

  1. Partajați această postare pe profilul vostru Facebook.
  2. Scrieți un comentariu la acestă postare spunându-ne cui ați dori să oferiți păpuşica. Și de ce credeți că i-ar face plăcere să o primească.
  3. Descoperiți pagina Facebook PohhShop şi apăsați pe butonul „like”.
  4. Descoperiți pagina Facebook Lively România şi apăsați pe butonul „like”.
  5. Conectați-vă pe pagina Facebook Lively România pe data de 14 decembrie pentru a afla câştigătorul prin tragere la sorți şi, în cazul în care câştigați, contactați-ne pe mail sau Facebook pentru a ne transmite adresa fizică pentru livrare.

Succes şi sărbători fericite !

Andreea

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

13 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.