I’m Romanian – Marinela, româncă

comments 3
I'M ROMANIAN, OAMENI

I’m Romanian – Marinela, româncă

Mă numesc Marinela, însă răspund la foarte multe nume:  Mari, Zamfir, Marlene sau Marlenski J. Sunt născută într-un orăşel foarte mic din Mehedinți, crescută în Dr. Turnu-Severin şi adoptată de Timişoara începând cu anul 2003.

Sunt co-fondator al companiei şi brandului Crazy Donut, Coffee & More, iar în timpul liber mi-aş dori să pot să fiu o iubită surprinzătoare, o soră iubitoare, o fiică model sau o prietenă de încredere.

Deşi sunt un om al numerelor la prima vedere, la bază sunt de fapt o persoană care iubeşte haosul, imprevizibilul şi oamenii creativi şi plini de idei noi. Motto-ul meu poate fi cu uşurință „Ordine din haos”. Mă inspiră tot ce mă înconjoară, mă provoacă situațiile ce par imposibile, ador oamenii optimişti şi gogoşile noastre cu ciocolată.

Ca tot românul sau poate ca tot olteanul, sunt o persoană extrem de ambițioasă. Cu miliarde de idei, dar care puține primesc viață din cauza piedicilor personale sau de altă natură.

Sunt foarte mândră că sunt româncă. Iubesc România pentru tradițiile ei, munții ei frumoşi, pentru că ne învață că totul este posibil. Ne pregăteşte de mici copii să ştim de toate, ceea ce ne deosebeşte ca nație şi face unici în Europa şi în lume.

Mari

Link Crazy Donut

Seria de portrete „I’m Romanian”

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

3 Comments

  1. Pingback: Crazy Donut : gogoși delicioase și ochioase - Lively Romania

  2. Pingback: I'm Romanian - Marinela - Lively Romania

  3. Pingback: Rezoluțiile și proiectele noi pentru anul 2018 - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.