I’m Romanian – Maria Dermengiu, româncă

comments 4
I'M ROMANIAN, OAMENI

Maria Dermengiu, româncă din Bucureşti

Maria Dermengiu„Sunt artist vizual, termen ce include în înțelesul său atât pe pictor, cât şi pe designerul de obiect. Sunt ambele, în pondere diferită în funcție de momentul şi activitatea pe care mă focusez. Datorită pasiunii mele pentru artă, am dezvoltat un proiect de artă aplicată ce a devenit un brand, un lovemark pe piața noastră – Marie Nouvelle. Produsele propuse sunt următoarele : accesorii de lux (eşarfe din mătase şi articole vestimentare din mătase), accesorii casual (huse universale de tabletă sau telefon şi genți de vacanță), precum şi linia de Home Deco (abajururi, tapet şi ceramică faianță).

Sunt un om creativ cu suflet de artist şi mintea ancorată în realitatea practică. Un boem dual – trec uşor dintr-o emisferă în alta, cea dreaptă şi cea stângă. Poate fiindcă sunt ambidextră, nu ştiu. Cred că undeva în condiția românilor se regăseşte sub formă pură creativitatea şi flexibilitatea sau, mai bine spus, adaptarea la mediu.

Sunt mândră să fac parte din generația aceasta de tineri antreprenori, întreprinzători, creativi ce ies în față propunând propriile viziuni asupra designului şi lumii în care trăim. Sunt decisă să creez aici în țară, să lucrez cu furnizori locali pe cât posibil şi să dezvolt acest brand pentru a deveni unul de referință pe piața accesoriilor din țară şi afară. Ca pictor, voi continua să mă dezvolt şi să creez.”

Maria

Website Marie Nouvelle Studio

Pagina Facebook Marie Nouvelle Home Deco

maria-dermengiu

home-deco-marie-nouvelleLink campanie „I”m Romanian”

maria dermengiuThe English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

4 Comments

  1. Pingback: I'm Romanian - Maria Dermengiu - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.