Despre păr frumos și hair styling

comment 0
GȂNDURI, OAMENI

Despre păr frumos și hair styling

Aspectul părului și coafura sau hair styling – ul unei persoane contribuie la prima impresie lăsată. La fel ca și tenul, îmbrăcămintea și limbajul corporal. Cu toate acestea, multă lume nu acordă foarte mare importanță părului, nici măcar în ocazii importante. Multe femei, când au nevoie să își „aranjeze” părul, merg pur și simplu la un salon de coafură și „cumpără” un brushing. Acesta poate fi cerut mai mult sau mai puțin sofisticat, în funcție de ocazie. Și la atât se rezumă cererea, lăsând totul apoi pe mâna coaforului sau a stilistului de păr (hairstylist).

Despre stiliștii de păr în general

Mulți stiliști ai părului sunt talentați și sunt capabili să coafeze femeile pe gustul fiecăreia. Alții însă reproduc aceleași coafuri ani de-a rândul la toată lumea, indiferent de fizionomia clientei. Vă întrebați de ce ? Pentru că acelea sunt singurele coafuri pe care le știu și le stăpânesc. Și de multe ori rezultatul nu e tocmai reușit. Și clienta e dezamăgită. Cu atât mai mult cu cât nu mai are timp să o ia de la capăt. Sau să încerce altă coafură în alt salon.

În plus de asta, ceea ce nu multă lume știe, este faptul că un om poate fi foarte bun la tuns părul într-un anumit stil, dar nu neapărat foarte bun la coafat. Și viceversa. Cineva poate fi foarte priceput la coafat sau hair styling pentru un anumit tip de eveniment. Dar aceeași persoană nu e la fel de talentată pentru o tunsoare sau coafură simplă de zi și un look casual.

Dacă mai adăugăm în ecuație și faptul că natura părului diferă foarte mult de la o persoană la alta, putem fi siguri că e greu de găsit o persoană care să știe să le facă pe toate. Să tundă dar și să coafeze bine părul fin sau normal, dar și părul creț. Un stilist de păr specialist în părul lung drept ne poate da foarte multe sfaturi bune în sfera lui de expertiză. Dar același stilist poate fi mai puțin inspirat și mai puțin competent în ceea ce privește părul creț sau aspru de exemplu. De aceea este foarte important să vă informați bine înainte de a vă alege stilistul de păr. Asigurați-vă că este capabil să răspundă așteptărilor voastre.

Despre hair-stylistul Andreea Constantin

În ceea ce mă privește, nu pot spune că am încercat toate saloanele de coafură din București sau din România. Dar v-o pot recomanda cu mare căldură pe stilista Andreea Constantin dacă aveți părul mediu sau lung. Sau dacă vă place stilul wavy, boem, cu bucle, modern sau dacă vă încântă cozile împletite. Talentul ei este recunoscut, ideile și mâinile ei magice au pregătit multe celebrități tinere și la modă din țară.

Poză preluată de pe pagina profesională de Facebook a Andreei

Poze preluate de pe pagina Facebook a Andreei

Ceea ce am apreciat eu foarte mult la ea când mi-a pregătit părul pentru nunta mea din București anul acesta a fost accesibilitatea ei. Andreea este o persoană simplă, căreia chiar îi pasă de clientele sale. Și vrea să le facă fericite și să arate grozav. Nu a încercat sa îmi impună viziunea ei. Dimpotrivă, a vrut să știe de la bun început ce îmi doresc eu. Și s-a oferit să facem o probă înainte de eveniment. Iar la probă a verificat de mai multe ori dacă îmi place sau nu cum lucrează. De multe ori m-a întrebat dacă îmi place cum iese coafura. Sau dacă, dimpotrivă, vreau să reluăm ceva și să facem altfel.

Am simțit că voia cu adevărat să fiu mulțumită de felul în care îmi arată părul. A făcut tot posibilul să fie perfectă și exact pe gustul meu coafura. Și trebuie să recunosc că mi-a făcut mare plăcere. Am simțit că sunt pe mâini bune și nu am de ce să mă îngrijorez. În ziua nunții știam cu siguranță că părul va arăta exact cum îmi doream.

Mai jos puteți vedea câteva poze cu alegerea mea de coafură :

Hair styling de nuntă by Andreea Constantin

Hairstyling de nuntă by Andreea Constantin văzut dintr-o parte // Accesoriul de păr a fost cumpărat de pe Amazon

Coafura făcută de Andreea Constantin văzută din spate

Așadar, dacă aveți nevoie de o coafură deosebită pentru o ocazie deosebită și vă plac cozile împletite sau coafurile boeme moderne, nu ezitați să o contactați pe Andreea pe pagina ei Facebook. Dacă sunteți un grup mai mare (minim 5 persoane) pentru același eveniment, îi puteți cere să vă rezerve ziua întreagă. Eu am fost mulțumită de serviciile sale și o recomand cu încredere.

Andreea

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.