Ilustrație cu suflet: Liliana Arnaut

comment 1
OAMENI

Ilustrații cu suflet: Liliana Arnaut

Cu toții cred că am auzit de literatura și de discursurile motivaționale. Lucruri care ne inspiră, gânduri pozitive, cuvinte de încurajare. Liliana Arnaut a reușit să îmbine aceste lucruri cu pasiunea ei pentru pictură dând naștere unui soi de ilustrație motivațională.

„Fă ceea ce îți place cu adevărat și nu vei munci nicio zi din viața ta”, era o zicală. Mai presus de formele vesele, de mesajele pozitive și de culorile aprinse se află bucuria de a face ceea ce îți place, lucru pe care Liliana vrea să ni-l transmită prin lucrările sale.

Câteva informații despre Liliana

Mă numesc Liliana Arnaut, sunt artist vizual. Am început să studiez artele de la 10 ani, la școala de pictură din Orhei. După școala generală, am hotărât să-mi continui studiile la București. Mai întâi a fost liceul de artă Nicolae Tonitza, apoi Universitatea Națională de Artă, licență și master. În prezent, pot spune că sunt un om fericit pentru că pasiunea pentru artă s-a transformat în profesie.

20160317-liliana-web-by-vanillaroads-019

Câteva cuvinte despre proiectul tău ?

Proiectul s-a născut natural, din pasiunea pentru artele vizuale și cuvinte care mă inspiră. Pictez mesaje pozitive în care mă regasesc sau pe care îmi doresc să le recitesc și să le trăiesc. Picturile originale le transform în art print-uri, felicitări, stickere, magneței, trăistuțe, pernuțe colorate etc. Prin acest proiect sper să împărtășesc cât mai multă iubire și pace în jur. Proiectul l-am lansat imediat după terminarea facultății, în septembrie 2014.

eu

Sursele tale de inspirație ?

Mă inspiră natura cu toate florile, păsările și culorile sale. Mă inspiră și arta decorativă tradțională, culorile folosite și formele stilizate antice.

Ai un motto ?

Nu am un motto, dar de fiecare dată când pictez un mesaj, mă regăsesc în conținutul lui și-l trăiesc.

HalloCe mesaj vrei să transmiți prin intermediul ilustrațiilor tale ?

Pictez cu mult drag și pasiune, gânduri frumoase prin culori aprinse. Îmi doresc să transmit exact aceleași sentimente pe care le am eu când lucrez, sentimente de iubire și pace.

Prin ce se diferențiază arta ta ?

Arta mea este o extensie a ceea ce sunt eu. Citesc literatura motivațională și de dezvoltare personala din adolescență. Stilul meu de a picta s-a dezvoltat natural după mulți ani de lucru si studiu. Sinceritatea pe o coală de hârtie e ceea ce face un obiect artistic original.

index

Artiști pe care îi apreciezi ?

Sunt mulți artiști pe care îi apreciez, și vechi și noi. Nu depinde de stil sau epocă, ci de cât de bine rezonează acele culori, acel mesaj cu vibrația inimii mele. Dincolo de stil, a fost un artist care m-a inspirat să transform pasiunea pentru artă într-o afacere, acesta este japonezul Takashi Murakami.

Lucruri care îți atrag atenția ?

Sunt o groază de lucruri ce-mi atrag atenția. Poate fi o frunză de un verde incredibil în lumina soarelui, sau o floare de câmp. Cred că lucrurile simple îmi atrag cel mai ușor atenția.

Unde găsim ilustrațiile marca Liliana Arnăut?

Puteți găsi ilustrațiile mele pe site-ul: www.arnautliliana.com și magazinul online: www.shop.arnautliliana.com, iar poveștile din spatele lucrărilor pe blog: www.arnautliliana.blogspot.ro și www.facebook.com/liliana.arnaut/.

De asemnea sunt câteva magazine fizice cu care colaborez și unde puteți găsi o parte din lucrarile mele, cum ar fi: ROD, Carturesti Verona si Carusel (București), Mall Sun Plaza (București), Malika (Corbeanca), art-salon molDECO (Chișinău).

11700633_768154606616825_8025387160729327224_oArta ta peste hotare ?

Datorită clienților, proiectul călătorește prin lume; într-un an şi jumătate de la lansare, a fost în peste 20 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Sud, America de Nord. Dorința mea este să împărțim iubire și pace în fiecare țară a lumii.

Acum, ca magazin fizic, este magazinul art-salon molDECO (Chișinău), dar în viitor imi doresc să dezvolt și mai multe colaborări de acest gen.

11227397_793888780710074_8940054042814748935_o

Târguri și evenimente interesante anul acesta ? 

În martie am avut o campanie desfășurată pe magazinul online „Cu drag pentru Sonia”. 50% din suma obținută pe parcursul lunii martie din vânzările pe magazinul online a fost donată Asociației Sonia Maria pentru a ajuta inima unei fetițe de 8 ani să bată cu putere.

La târguri și evenimente mă bucur să particip aproape lunar. Îmi place să relaționez cu oamenii ce-mi urmăresc activitatea artistică și să-mi fac noi prieteni.

Proiecte de viitor ?

Am început câteva colaborări cu companii mari, cu succes internațional, ce vor fi lansate curând.

De asemenea, în acest an voi lansa câteva produse noi ce se vor baza pe ilustrațiile mele originale.

11779963_771527326279553_8013287247982181813_o

 

Andrada

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: Illustrations with a human touch: Liliana Arnaut - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.