Gânduri noi despre România

comment 1
GȂNDURI

„Lively Romania” – Gânduri noi despre România

„Lively Romania” : România – o țară despre care mulți au auzit şi despre care mulți vorbesc. Care s-a schimbat şi se schimbă încă. Cu numeroase fațete, unele frumoase, altele triste şi cele mai multe în construcție.

« Lively România » s-a născut din dorința de a creiona destinul românesc modern. La granița între trecut şi viitor. Într-un prezent efervescent. Animat de persoane doritoare de a îşi exprima identitatea. Și de a împărtăşi cu restul lumii imaginea unei Românii moderne, nedecisă încă între est şi vest.

1381916_10151883015912370_1699840385_n

« Lively România » se doreşte un spațiu dedicat discuției, calmă si intimă. Un blog altfel. Nu politic, nu de fashion, nu de travel, nu de beauty, nu de fițe. Un blog a cărui idee ne-a venit într-o zi normală, după o lectură rapidă a tabloidelor şi presei naționale. Dorim astfel să prezentăm viziunea noastră asupra realității româneşti. Să vorbim deschis despre ceea ce ne place în țară, despre locurile şi oamenii pe care îi apreciem, despre proiectele româneşti frumoase. Despre evenimentele sau gândurile care ne invită la meditație, despre întrebările care răsar, despre viitor.

Un proiect de inimă

« Lively România » est un proiect care ne implică emoțional şi ne permite să ne deschidem lumii, cu bune şi cu rele. Ne dorim să vorbim despre noi, românce de aici şi de acolo. Și despre voi, români din capitală sau din provincie, din țară sau de mai de departe.

Un ghid turistic şi o campanie publicitară nu sunt de ajuns pentru a ilustra stilul de viață şi preocupările noii generații. O generație uneori nostalgică, alteori vizionară şi câteodată prea prinsă în viața de zi cu zi pentru a discuta la o cafea cu prietenii despre gândurile sale mai mult sau mai puțin mărețe.

Echipa de redacție

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: Zig Zag prin România | GȂND NOU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.