Biciclind prin România: Transylvania Bike Trails Network

comment 1
FABRICAT ÎN ROMȂNIA, LOCURI

Biciclind prin România: Transylvania Bike Trails Network

Chiar in inima Transilvaniei, undeva între Brașov și Sighișoara, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru bicicleală: Transylvania Bike Trails network. Această rețea de trasee de bicicletă este cea mai mare din România. Ea cuprinde 100 de km de trasee ce conectează diverse sate săsești de Sighișoara.

Calitatea traseelor este foarte bună, iar peisajele ce le înconjoară sunt excepționale. De asemenea, în zonă, veți găsi și o pensiune ce vă oferă cazare, mic dejun tradițional, închirieri de biciclete și tururi organizate. În curând, vor fi disponibile și ore de echitație. Dar vă voi povesti mai multe despre asta cu altă ocazie. 🙂

Toate traseele își au originea în Bunești, satul ce găzduiește și Bike Check Inn, pensiunea de care vă ziceam mai sus. De acolo pornesc o grămadă de trasee către Criț, Viscri, Archița, Meșendorf ce se intersectează. Iar unele chiar ajung până în Sighișoara.

Pe traseu se găsesc numeroase alte pensiuni în care vă puteți caza peste noapte, astfel încât să vă organizați după bunul plac. De asemenea, în multe din aceste sate se găsesc magazine locale de unde puteți achiziționa produse autohtone precum brânză, miere sau dulcețuri. Dar toate aceste informații, precum și harta traseelor cu localizare în timp real, le puteți găsi încorporate într-o singură aplicație: TBT. Sună bine, nu-i așa?

Gata cu vorba. Cum se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, vă atașez mai multe imagini pentru a vă convinge: 🙂

Saschiz, unul dintre cele mai frumoase sate medievale din zonă:

Și Bunești, locul de unde a început totul: 🙂

Felul în care Bike Check Inn arată în ochii noștri și prin obiectivul camerei noastre: 🙂

Harta pictată la intrarea în pensiune:

Și ultima, dar nu și cea din urmă, aplicația TBT, disponibilă atât pe Google Play cât și pe App store. Ea cuprinde harta traseelor, punctele de cazare, magazinele locale și diferitele puncte de interes.

Mai multe informații despre zonă, rețeaua de trasee sau alte activități le puteți găsi pe următoarele website-uri:

Distracție plăcută!

Andrada

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: Biciclind prin România: Bunești-Viscri - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.