Despre feminitate şi pantofi

comment 1
FABRICAT ÎN ROMȂNIA, GȂNDURI

Despre feminitate şi pantofi

E o vorbă care zice că „diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”. Nu ştiu voi de ce părere sunteți, dar eu, una, am unele îndoieli.

Să mă explic :

Nu spun că nu sunt de acord cu faptul că diamantele sunt iubite de femei. Sau că nu sunt cadouri deosebite ce pun în valoare nespus persoana care le poartă şi o fac să se simtă excepțională. Nu. Nu contrazic ideea asta. Dar cred că o femeie mai are şi alți prieteni foarte buni. Și anume : papucii. Pardon, pantofii 🙂 . O femeie fără o încălțăminte pe măsură parcă nu e ea 100%. Pantoful îi permite să adopte o anumită atitudine, să păşească într-un anumit fel. Îi dă o statură aparte, un stil. Pantoful îi permite să se afirme, să exprime cine este.

În plus, astăzi, luxul, statusul şi mulțumirea de sine nu mai vin neapărat din capacitatea unei persoane de a cumpăra exact aceleaşi produse ca nu ştiu ce mare personalitate publică sau persoană de referință. Nu. Astăzi, pentru multe femei, luxul se defineşte prin capacitatea de a se arăta lumii unică. Prin dorința şi capacitatea de a fi diferită. De a-şi exprima personalitatea într-un mod inedit şi nu imitând în dreapta şi-n stânga. Astăzi femeile optează din ce în ce mai des pentru branduri de nişă, deținute de mici creatori. Branduri care produc serii limitate şi produse deosebite, rare. Cu un stil aparte, inimitabil, inconfundabil.

coca-zaboloteanu

Despre pantofii semnați Coca Zaboloteanu

Un astfel de brand este cel creat de Coca Zaboloteanu. O femeie în acelaşi timp puternică şi sensibilă, ce se descrie în felul următor : „Sunt o persoană creativă, pasionată de frumos, care a avut șansa să facă ceea ce îi place. Consider că am găsit foarte multă bucurie alegând acest drum. Povestea s-a născut dintr-o mare pasiune plus multă muncă, răbdare, perseverență, căutări neîncetate şi dăruire 100%”.

Ea creează pantofi al căror stil original a cucerit deja multă lume atât în țară, cât şi peste hotare. Aceştia îmbină calitate, fantezie şi o anumită modularitate : Pantofii Coca Zaboloteanu sunt un produs util. Ei pot fi integrați cu ușurință în viața de zi cu zi, acesta fiind de altfel şi scopul meu. Te poartă într-o lume relaxată şi creativă, te binedispun. Sunt un mod de a te exprima liber şi de a face parte dintr-o poveste frumoasă. Sunt foarte fericită când îmi văd pantofii purtați pe stradă, la birou, în viața de zi cu zi. Aceştia sunt femini, versatili, purtabili.

pantofi-coca-zaboloteanu-1pantofi-coca-zaboloteanu-5 pantofi-coca-zaboloteanu-6pantofi-coca-zaboloteanu-8

Pantofii sunt destinați femeilor pasionate de modă. Femeilor atente la detalii şi care preferă un stil relaxat, dar plin de personalitate. Cărora nu le este frică să se asume.

pantofi-coca-zaboloteanu-2 pantofi-coca-zaboloteanu-3

coca-zaboloteanu-shoes

Pentru a urmări actualitățile brandului, a descoperi întreaga colecție şi a comanda, vă invit să urmăriți pagina Facebook. Sau să vă conectați pe site-ul oficial www.cocazaboloteanu.ro. Coca Zaboloteanu vă pregăteşte câteva surprize în viitor : „Îmi doresc să dezvolt mai mult ce am început, mă ocup acum de un nou showroom mult mai frumos şi vreau să lansez şi o linie de rochii.”

Fiți pe fază !

Andreea
Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: About femininity and shoes - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.