La mulți ani, femeie !

comment 1
GȂNDURI

La mulți ani, femeie !

8 Martie, ziua internațională a femeii.

Dar nu toată lumea sărbătoreşte această zi. Unii o boicotează argumentând că e ridicol să fie fixată doar o zi în an ca omagiu, pe când femeia este această ființă incredibilă ce merită sărbătorită zi de zi pentru toate meritele ei, pentru iubirea, înțelegerea, căldura, capacitatea de a fi mamă şamd. Alții ar dori să fie şi o zi a bărbatului care să aibă aceeaşi anvergură. Sunt oameni, de asemenea, care nu aprobă clişeul barbatului ce oferă cadouri, flori şi ciocolată.

Pe de altă parte însă, sunt şi oameni care se bucură şi profită din plin de această zi pentru a o petrece cu femeile din viața lor, pentru a le mulțumi pentru prezența şi implicarea lor şi a le aduce zâmbetul pe buze, făcându-le să se simtă cu adevărat apreciate, speciale.

Eu, una, nu critic pe nimic, nu ştiu cine are sau nu dreptate, şi sincer nici nu mă interesează. Facă fiecare ce-o vrea 🙂

Cert este însă că am sărbătorit de când mă ştiu această zi şi voi continua să fac asta pentru că, în mintea şi inima mea, femeile sunt ca florile: au nevoie de lumină, soare, atenție, mângâieri şi alint pentru a se deschide, înflori şi a răspândi frumusețe, bucurie, dragoste şi unde bune în jurul lor.

women & flowers

Aşadar, un călduros şi fericit „LA MULŢI ANI !” tuturor femeilor !

Andreea

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: Happy 8th March to all the women out there ! - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.