Câteva târguri „cool” de Crăciun

comment 0
GȂNDURI, LOCURI

Câteva târguri „cool” de Crăciun

Pentru că anul acesta noi suntem ceva mai departe, vă invităm pe voi să vă spuneți părerea despre ce se mai întâmplă printr-ale târgurilor de Crăciun!

Noi o să vă dăm doar niște sugestii de târguri mai artistice, mai cu stil, mai de design românesc, care ne-au făcut cu ochiul în anii trecuți. 🙂

Târgul Cărtureștilor: micul târg de cadouri deștepte va fi prezent în toată luna lui decembrie în librăriile Cărturești, iar pentru cei care vor niște cadouri pentru un Crăciun mai altfel, ROD este alegerea ideală. Noi am văzut târgul în anii trecuți și tare ne-a plăcut! Vi-l recomandăm cu drag!  Mai multe detalii pe blog.

Screen Shot 2014-12-09 at 2.59.54 PM

Made in Ro – Târg de design românesc, un alt târg de design, cu stil, făcut de artiști pentru artistul din fiecare. Târgul poposește la Impact Hub Bucharest, ca în fiecare an, între 20 și 21 decembrie. Târgul găzduiește, în principal, produse home & deco, create 100% de designeri români. Merită văzut! Detalii pe website-ul Designist.

10620472_713760825385878_605475553414811379_oMarché de Noel – Târgul cadourilor de designer ne-a rămas în minte din anii trecuți. Ne-a încântat cu multe produse unicate sau în serie limitată, bijuterii, accesorii, creații vestimentare și multe alte bunătăți. Genul de târg în care mergi să cumperi cadouri pentru alții și ajungi să-ți cumperi tot ție! 🙂

Când? 13-14 Decembrie 2014. Unde ? Casa Universitarilor din București, ca și anul trecut! Alte informații aici.

Târgul cadourilor de Crăciun de la galeria Dalles intitulat anul acesta „Crăciun ales la Sala Dalles ” este unul din cele mai vechi târguri de Crăciun din București și a ajuns anul acesta la cea  de-a 20-a ediție. Brăduți, ornamente realizate manual, ciocolată belgiană, produse vestimentare și multe altele vă așteaptă în perioada 28 noiembrie – 23 decembrie!  Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a galeriei Dalles.

Târgul de Crăciun din Sibiu se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 26 decembrie 2014 și este deja în cel de-al 8-lea an! Noi nu am apucat să mergem însă vă invităm pe voi să ne spuneți cum a fost! Programul și alte detalii pe pagina oficială .

Screen Shot 2014-12-09 at 3.33.25 PMChristmas Charity Fair din Timișoara aduce puțin din bucuria Crăciunului și copiilor din centrele de plasament din județul Timiș. Târgul oferă o gamă largă de produse lucrate manual, decorațiuni și tot felul de bunătăți culinare. Profitul va fi donat către Numai fapte bune pentru a oferi 300 de cutii cadou copiilor din centrele de plasament din Timiș. Târgul are loc între 11 și 12 Decembrie 2014, în Timișoara – City Business Centre, str, Coriolan Brediceanu.

Să nu uitați să ne spuneți cum a fost!

Andrada

*toate imaginile sunt preluate de pe paginile oficiale sau cele de Facebook ale evenimentelor

**link-urile sunt indicate mai sus

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.