Flori din mǎtase pentru femei frumoase

comment 0
OAMENI

Flori din mǎtase pentru femei frumoase

8 Martie… Ziua internaționalǎ a femeii… Zi minunatǎ…

De când sunt micǎ e zi de sǎrbǎtoare pentru mine… Nu mǎ sǎrbǎtoream pe mine pe vremea când eram copil, dar le sǎrbǎtoream pe toate femeile deosebite şi dragi din jurul meu : mama, mǎtuşa, bunica, doamna învǎțǎtoare, mai târziu sora, apoi, crescând, prietenele şi … încet – încet am început sǎ mǎ sǎrbǎtoresc şi pe mine şi, la rândul meu, sǎ fiu sǎrbǎtoritǎ.

De-a lungul anilor, am continuat sǎ scriu mesaje frumoase, sǎ trimit vederi, când posibil sǎ cumpǎr cadouri şi sǎ dǎruiesc flori. De curând însǎ am descoperit un brand foarte frumos care ne permite sǎ spunem într-un mod foarte delicat şi elegant unei femei cât de mult o apreciem (desigur, excluzând buchetul de trandafiri 🙂 ): oferind o eşarfǎ Marie Nouvelle, singurul mesaj important pe care îl transmitem este cǎ destinatara acestui cadou e o persoanǎ unicǎ, pe care o prețuim nespus şi care meritǎ foarte multe atenții, gânduri bune şi cuvinte de laudǎ. Persoana care primeşte o eşarfǎ din mǎtase cu superbele imprimeuri florale imaginate de artista româncǎ Maria Dermengiu nu poate decât sǎ zâmbeascǎ şi sǎ fie fericitǎ cǎ a primit aşa cadou.

mac

Nu am apucat încǎ sǎ o contactez pe dna Maria Dermengiu pentru a discuta mai pe îndelete despre brandul sǎu, despre gândurile şi proiectele sale de viitor, dar sper sǎ reuşesc într-un viitor apropiat. Între timp, vǎ las sǎ citiți acest articol/interviu destul de recent (decembrie 2013) : „Despre picturǎ şi mǎtase”

De asemenea, vǎ invit sǎ descoperiți creatiile sale şi produsele propuse pe pagina Facebook : Marie Nouvelle Studio.

esarfe

Andreea

PS : Cu ocazia zilei de azi, urez în mod sincer şi cǎlduros „La mulți ani !” tuturor femeilor care citesc articolele noastre, dar nu numai 😉

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.