Rezoluțiile și proiectele noi pentru anul 2018

comment 0
GȂNDURI

Rezoluțiile și proiectele noi pentru anul 2018

Am început anul 2018 departe de România și de Europa. Am sărbătorit revelionul pe plajă, la soare (de fapt, sub lumina lunii 🙂 ), în Australia. A fost pentru prima oară în viață când am petrecut sărbătorile de iarnă într-o țară unde era vară în luna decembrie. A fost neobișnuit, dar foarte frumos în același timp. Am petrecut un moment unic, de neuitat.

Având în vedere că totul era nou și că obiceiurile din viața de zi cu zi erau irelevante, am profitat de moment pentru a reflecta la trecut, la prezent și la viitor.

Trecutul

De 4 ani de zile alimentez blogul cu noi articole împreună cu prietena mea, Andrada. De 4 ani frumoși de zile promovăm România în țară și în afară :

made in romania, romanian blog

Pe 25 decembrie am zis adio primilor 30 de ani din viață și am împlinit 31 🙂 . A fost o zi frumoasă, cu zâmbetul pe buze. Un moment fericit, fără stres, anxietate, supărare sau îngrijorare. Dimpotrivă, m-am simțit senină, împăcată cu mine și cu vârsta.

an

În ultimii câțiva ani, multe lucruri s-au schimbat în viața mea. Am trecut de la statutul de „domnișoară” la „doamnă”, m-am mutat. Am realizat câteva călătorii frumoase, am cunoscut persoane interesante, de apreciat, am petrecut clipe fericite și de neuitat cu prietenii și familia. Din punct de vedere profesional, am evoluat și mi-am însușit competențe noi.

Trecutul în câteva cuvinte : cu multe provocări, ocupat, fericit, corporate

Prezentul

Blogul „Lively Romania” e internațional. Majoritatea articolelor sunt disponibile atât în română cât și în engleză, iar în curând vom crea și conținut în franceză. Adăugăm franceza, a treia limbă, pentru că mulți francezi doresc să afle mai multe despre România. De asemenea, România este o țară francofonă și îmi doresc să deschid „granițele” înspre întregul spațiu francofon din lume.

Sunt încrezătoare în forțele proprii, atât la nivel personal cât și profesional. Mă simt pregătită să discut despre proiectele și ideile mele cu persoanele interesate în a afla mai multe și eventual a colabora pe viitor.

Prezentul în câteva cuvinte: împlinit, promițător, optimist

Viitorul, începând cu anul 2018

Lively Romania” vă va propune articole în 3 limbi : română – engleză – franceză. Astfel un număr mai mare de persoane vor avea acces la conținut, vor putea descoperi România și da like sau partaja articolele cu cei apropiați. Vom continua să creăm și să publicăm conținut unic și de calitate despre România, români, locurile frumoase și proiectele sau companiile românești ce merită susținute și încurajate.

De asemenea, intenționăm să dezvoltăm guest-blogging-ul și să invităm cititorii și nu numai să participe la realizarea de articole. Așadar, dacă aveți deja un blog și / sau vă place să scrieți și să vă așterneți gândurile pe hârtie (electronică 🙂 ), nu ezitați să ne contactați. În cazul în care textul trimis respectă linia noastră editorială, acesta va putea fi tradus și publicat.

Sunt foarte optimistă în ceea ce privește viitorul și sper să reușim să mărim comunitatea noastră și să dezvoltăm cât mai multe parteneriate de încredere pentru a putea promova oamenii și proiectele care au nevoie de susținere în România.

Viitorul în câteva cuvinte : ambițios, ocupat, surprinzător, extraordinar (sper 🙂 )

Andreea

PS : Mai jos puteți redescoperi cele mai citite 12 articole de pe „Lively Romania” din 2017

  1. Un pic de urcuș către cabana Curmătura
  2. Cadouri frumoase și de calitate pentru toate gusturile
  3. I’m Romanian – Marinela, româncă
  4. Soleta – casa cu un nou stil de viaţă
  5. I’m Romanian – Ștefan Paraschiv, român
  6. I’m Romanian – Magda David, româncă
  7. Întâlnire cu designerul grafic Alina Giorgiana Neag
  8. Despre femei şi tendințe fashion cu Laura Chiriță
  9. Biciclind prin România: Brașov-Cheile Grădiștei
  10. Urzeală, un brand emblematic de streetwear
  11. Despre Maria Dermengiu şi pictura metaforică
  12. Pohh Shop : Păpuşi şi jucării frumoase româneşti

English / Français

Urmăriți noutățile „Lively Romania” pe Facebook

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.