Cadouri frumoase și de calitate pentru toate gusturile

comment 1
FABRICAT ÎN ROMȂNIA, GȂNDURI

Cadouri frumoase și de calitate pentru toate gusturile

E o vorbă care spune că bunurile materiale, cadourile scumpe și banii nu aduc neapărat fericirea. Într-adevăr, sănătatea, o familie bucuroasă și susținătoare, prieteni buni pe care putem conta oricând și o oarecare seninătate psihologică au o importanță mult mai mare. Nu putem compara achiziția unui nou televizor sau a unei noi mașini cu satisfacția pe care o simțim în ziua absolvirii. Nu putem compara asta nici cu bucuria resimțită la nașterea copilului nostru sănătos de exemplu. Cu toate acestea, zâmbetul pe care îl afișează o femeie când primește un trandafir sau gustă un pahar de vin bun are și el o însemnătate. Care nu e neapărat neglijabilă de altfel. Bucuria și scânteia din ochii copiilor când primesc o nouă jucărie ce îi va ajuta să își dezvolte imaginația în viața de zi cu zi e de asemenea de neprețuit.

Despre arta de a oferi cadoul potrivit

Când oferim un cadou și vrem să facem plăcere cuiva, nu e neapărat vorba despre a alege cadouri scumpe de la branduri de lux. Ceea ce e cu adevărat important este să alegem și să găsim cadoul potrivit pentru persoana care îl va primi. E foarte important să reușim să oferim cadouri capabile să stârnească bucurie, emoție, plăcere, satisfacție, recunoștință. Este o adevărată artă. Pe care nu toată lumea o stăpânește de altfel. E nevoie de timp, de antrenament, de surse secrete pentru a descoperi pasiunile sau micile plăceri din viață ale unei persoane.

În România, la fel ca și în multe alte țări, cultura cadourilor este destul de bine înrădăcinată. Nu se merge nicăieri cu mâna goală. Evenimentele deosebite ca de exemplu aniversările, 8 Martie, Paștele, Sf. Nicolae, Crăciunul nu se sărbătoresc fără cadouri. E un obicei foarte bine instalat acela de a cumpăra de exemplu flori, ciocolată, prăjituri, bijuterii sau articole vestimentare unei femei. Se știe de asemenea că bărbații apreciază o sticlă de alcool bun. Iar bomboanele și jucăriile sunt din moși-strămoși mereu pe placul copiilor. E întotdeauna un reflex bun acela de a cumpăra o carte interesantă pentru amatorii de lectură. Sau un bilet la cinema pentru fanii de filme, un tablou pentru iubitorii de artă, un articol decorativ pentru interior atunci când mergem la o vizită de casă nouă șamd.

Cum se aleg cadourile

Pentru ca un cadou să fie cu adevărat apreciat, el trebuie să corespundă cumva personalității destinatarului. Să fie în acord cu hobby-urile lui sau să răspundă măcar parțial dorințelor și așteptărilor sale. Cadourile nu sunt menite să fie neutre sau să lase oamenii indiferenți. Dimpotrivă, rolul lor este acela de a crea bucurie și entuziasm în inima celui care primește. La fel cum și cel care oferă cadoul își dorește să stârnească plăcere. Și, în același timp, să își manifeste dragostea, aprecierea și generozitatea.

Dar cum facem când trebuie să cumpărăm un cadou pentru o persoană pe care nu o cunoaștem foarte bine? Sau când nu avem prea mult timp la dispoziție să găsim cadoul perfect? Cum putem face plăcere cuiva fără prea multe bătăi de cap, alergături și căutări?

Idei de cadouri cu care nu puteți da greș

Un criteriu de respectat atunci când alegem cadourile este calitatea. E important atunci când dorim să oferim un cadou cuiva drag să optăm pentru produse de calitate. Mai ales dacă dorim să facem impresie bună. În ceea ce mă privește, având în vedere că sunt româncă pe meleaguri străine, îmi place de asemenea să încurajez economia locală. Când am ocazia, îmi face plăcere să cumpăr produse românești. Mai ales când acestea sunt de calitate și oferă o experiență plăcută. Am identificat deja magazinul online Art & Craft unde am posibilitatea să aleg printre o mulțime de produse pentru prietenii și familia mea. Am posibilitatea să aduc zâmbetul pe buze atât celor dragi din România, cât și celor care sunt stabiliți în străinătate.

Câteva sugestii de cadouri

O idee de cadou foarte bună este aceea de a oferi dulciuri, biscuiți delicioși, ciocolată sau alte bunătăți cu gust dulce. Dacă mai adăugați în plus și o sticlă de vin roșu bun este perfect. Tuturor ne plac dulciurile și vinul bun. Pachete ca cele din imaginile de mai jos („Taste of Romania” sau „Pachet tradițional„) sunt idei de cadouri potrivite pentru mulți părinți, pentru cupluri sau prieteni. În plus, ele se adaptează perfect la mai toate ocaziile și evenimentele festive.

Pentru persoanele sau cuplurile cu valori orientate mai mult înspre tradiție, pentru cei ce apreciază arta și artizanatul, un pachet ca „Romanian Folk” este ideal. Acest gen de cadou sau box set este potrivit mai ales atunci când călătorim. Sau când mergem în vizită la prieteni sau membri ai familiei ce locuiesc în afara granițelor țării. Persoanele din afara României au rareori posibilitatea de a găsi și cumpăra acest gen de produse.

În sfârșit, pentru a face plăcere familiilor ce au copii și a le aduce celor din urmă zâmbetul pe buze, vă recomand o soluție ce conține biscuiți și turtă dulce cu forme jucăușe, amuzante, truse și penare colorate, cât și jucării sau globuri muzicale. Un astfel de pachet este cel de mai jos, intitulat „Folclor”.

Pachet „Folclor” (pentru cei mici și nu numai)

Dacă urmați aceste sugestii, sunt sigură că nu veți da greș niciodată.

Andreea

Mai multe informații despre Art & Craft aici și pe website-ul lor www.artandcraft.ro.

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: Rezoluțiile și proiectele noi pentru anul 2018 - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.