Biciclind prin România: Transylvania Bike Trails Network

comment 0
FABRICAT ÎN ROMȂNIA, LOCURI

Biciclind prin România: Transylvania Bike Trails Network

Chiar in inima Transilvaniei, undeva între Brașov și Sighișoara, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru bicicleală: Transylvania Bike Trails network. Această rețea de trasee de bicicletă este cea mai mare din România și cuprinde 100 de km de trasee ce conectează diverse sate săsești de Sighișoara. Calitatea traseelor este foarte bună iar peisajele ce le înconjoară sunt excepționale. De asemenea, în zonă veți găsi și o pensiune ce vă oferă cazare, mic dejun tradițional, închirieri de biciclete și tururi organizate. În curând, vor fi disponibile și ore de echitație dar vă voi povesti mai multe despre asta cu altă ocazie. 🙂

Toate traseele își au originea în Bunești, satul ce găzduiește și Bike Check Inn,  pensiunea de care vă ziceam. De acolo pornesc o grămadă de trasee către Criț, Viscri, Archița, Meșendorf ce se intersectează, iar unele chiar ajung până în Sighișoara. Pe traseu, se găsesc numeroase alte pensiuni în care vă puteți caza peste noapte, astfel încât să vă organizați după bunul plac. De asemenea, în multe din aceste sate se găsesc magazine locale de unde puteți achiziționa produse locale precum brânză, miere sau dulcețuri. Dar toate aceste informații, precum și harta traseelor cu localizare în timp real, le puteți gasi incorporate într-o singură aplicație: TBT. Sună bine. nu-i așa?

Dar, cum se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, vă atașez mai multe imagini pentru a vă convinge: 🙂

Saschiz, unul dintre cele mai frumoase sate medievale din zonă:

Și Bunești, locul de unde a început totul: 🙂

Și felul în care Bike Check Inn arată în ochii noștri și prin obiectivul camerei noastre: 🙂

Harta pictată la intrarea în pensiune:

Și ultima, dar nu și cea din urmă, aplicația TBT, disponibilă atât pe Google Play cât și pe App store, ce cuprinde harta traseelor, puncte de cazare, magazine locale și puncte de interes.

Mai multe informații despre zonă, rețeaua de trasee sau alte activități puteți găsi pe urmatoarele website-uri:

www.discovertarnavamare.org/ro

tbtrace.ro

www.facebook.com/BikeCheckInn/

Distracție plăcută!

Andrada

Lasă un răspuns