Hai să dăm o vizită la salina Praid !

comment 1
LOCURI

Hai să dăm o vizită la salina Praid !

O plimbare la salină nu e o ieşire curentă în România. Cu toate acestea, poate fi o activitate interesantă. Una din salinele cele mai faimoase din țară este cea din Praid. Este localizată într-o zonă foarte frumoasă. Unde puteți descoperi nişte peisaje superbe, cât şi meşteşuguri tradiționale din regiune.

Câteva exemple în pozele ataşate mai jos.

praid romaniapraidpraidpraidpraid

Se spune că un scurt sejur în microclimatul unic al salinei Praid vă permite să vă relaxați, să vă învigorați şi să vă îmbunătățiți calitatea pielii, cât şi starea de sănătate în general.

Pentru a intra în salina „magică”, numeroase autobuze circulă din 30 în 30 de minute şi vă conduc până la Orizontul 50, situat la 120m de adâncime sub pământ. Odată ajunşi în inima salinei, veți descoperi o bază de agrement dotată cu toate amenajările specifice unei mici comunități : sistem de iluminat, wireless şi televiziune, terenuri de joacă  pentru copii, spaţii de creaţie şi agrement, capelă ecumenică, cafenea, cinema 3D şi o farmacie cu produse naturiste. Toate aceste activități vă vor permite să petreceți câteva ore bune şi frumoase într-un mediu inedit.

praid salt mine romaniapraid salt mine salinapraid salt mine salinapraid salt mine salinapraid salt mine salina

Având în vedere că temperatura medie acolo este de 16 grade Celsius, nu uitați să luați cu voi o gecuță. Sau un hanorac mai călduros pentru a putea profita din plin de activitățile propuse în salină.

Iar la ieşire, dacă sunteți amatori, puteți face şi o degustare de vinuri ;-).

Vizită plăcută !

Andreea

PS: pentru mai multe informații cu referire la program sau activitățile propuse, nu ezitați să consultați website-ul oficial al salinei Praid.

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

1 Comment so far

  1. Pingback: Welcome to the salt mine in Praid! - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.