„Colours of my life” : printuri și marochinărie de calitate made in Romania

comments 3
FABRICAT ÎN ROMȂNIA

„Colours of my life” by Anca Ștefănescu… Sau printuri și marochinărie de calitate made in Romania

În Romȃnia se investește mult de cȃțiva ani de zile. Majoritatea sunt investiții ce vin de peste hotare, numeroase fiind companiile străine de succes care au deschis birouri și magazine sau care au cumpărat bunuri de tot soiul ȋn țară. Branduri ca Bombardier, Renault, IKEA, Sephora, Carrefour, Decathlon, H&M, Esthée Lauder, L’Oréal, Yves Rocher, Zara, McDonald’s, KFC, Société Générale, Lidl, Danone, Procter & Gamble, Bata ș.a.m.d. sunt prezente mai pe tot teritoriul țării. Atȃt de mulți străini au investit sau cumpărat companiile naționale ȋncȃt astăzi e mai ușor ȋn multe orașe să dai nas ȋn nas cu branduri internaționale decȃt cu firme romȃnești. Giganții internaționali au acaparat piața ȋncȃt inițiativele romȃnești sunt umbrite.

În urma globalizării, produsele internaționale au devenit norma pentru toți. Puțini ȋncurajează producția și inițiativele locale. Antreprenorii romȃni, cu posibilități financiare reduse ȋn comparație cu multinaționalele cunoscute, sunt cam delăsați și relativ puțin ȋncurajați și promovați. Noțiunea de a cumpăra local se aplică mai ales la produsele alimentare puțin procesate și mai deloc la alte categorii de produse.

Cu toate acestea, antreprenorii romȃni există și ei ȋncearcă să dezvolte activități și produse frumoase, de calitate, made in Romania. Pentru că se poate face asta ȋn Romȃnia : oameni capabili, competenți, muncitori și idei, proiecte sau voință sunt. Chiar dacă pentru moment aceste inițiative beneficiază de mijloace financiare relativ limitate și antreprenorii romȃni care sunt ȋn plină perioadă de efervescență nu au posibilitatea de a deschide magazine fizice enorme ȋn buricul orașului, munca și talentul lor sunt de apreciat și merită din plin să fie promovați.

Despre „Colours of my life”

colours of my life

anca stefanescu si scristian stefanescu colours of my life„Colours of my life” este un brand romȃnesc recent creat de un cuplu foarte sensibil și frumos, format din Anca Ștefănescu (cunoscută pȃnă recent sub numele Ignătescu) și soțul ei, Cristian Ștefănescu.

Anca, cu ani buni de experiență ȋn artele plastice, vizuale și publicitate și cu o fire foarte artistică se ocupă de grafică și design, creȃnd modele deosebite și unice de printuri / grafici colorate, pline de viață, inspirate din natură.

Cristian, cu experiență considerabilă ȋn business development / dezvoltare comercială, se ocupă de management, producție, achiziții și toate aspectele logistice aferente. Începȃnd cu data de 15 septembrie 2015, cei doi vor comercializa exclusiv online ȋntr-o primă fază articole de print și marochinărie premium. Articole asupra cărora nu se face niciun compromis ȋn ceea ce privește calitatea.

details colours of my lifeProdusele de lux vȃndute sunt realizate cu cea mai mare atenție, utilizȃnd o tehnică de impresie/vopsire ce evită uzura sau patinarea pielii și cu materiale de o calitate excepțională, cumpărate ȋn locurile unde sunt ele renumite. Ele sunt apoi asamblate ȋn Romȃnia cu mare grijă sub ochii exigenți ai fondatorilor, foarte atenți la toate finisajele și aspectele producției.

Așa cum și numele ȋl indică, „Colours of my life” e un brand creat cu mult suflet și emoție, propunȃnd diferite culori și forme instigȃnd la voie bună și gȃnduri frumoase. Dorința creatorilor este aceea ca el să se distingă de brandurile comerciale neutre prin faptul că se vor oferi nu simple produse industriale de serie, ci, dimpotrivă, articole premium, cu o notă artistică, creativă, chiar emotivă și ȋn serie limitată.

Fiecare articol de marochinărie e gȃndit aproape ca o piesă de artă ȋn sine și va fi semnat de creatoarea sa, Anca Ștefănescu. În plus, numele graficii va fi ȋnscris pe produs, iar cumpărătorul va ști exact a cȃta piesă din seria limitată a achiziționat. Astfel, peste ani, produsul va putea fi reintrodus pe piața de vintage, acesta avȃnd o valoare considerabilă. Tablourile cu printurile Ancăi vor fi de asemenea vȃndute ȋn ediție limitată și vor fi livrate cu un certificat de autenticitate, conform cu originalul.

Pentru moment, colecția de produse „Colours of my life” cuprinde :

– diferite modele de genți

leather bags colours of my lifebrȃuri din piele cu mesaje personalizate

belts colours of my life

coperte de agendă (pentru model Moleskine) ȋnsoțite de cuvinte inspirante

agende notebooks colours of my life

brățări

bracelets colours of my life

cadouri și atenții (accesorii pentru telefon, semne de carte, magneți)

small gifts colours of my life

tablouri pe hȃrtie sau pȃnză

tablou print colours of my life

portofele

wallets portofele colours of my life

tricouri.

tshirt colours of my life

În plus, pe viitor, gama de produse se va extinde, putȃnd propune de asemenea gărzi model unicat pentru cȃini, produse pentru copii (tricouri și rucsaci), și eventual o linie home deco pentru design interior cu printuri pe materiale neconvenționale și colecții unice de piese de mobilier.

Actualmente, produsele se pot cumpăra pe site-ul Colours of My Life. Sperăm ȋnsă că ȋn viitor vor deveni accesibile și ȋn magazine fizice din București și din capitalele europene ale modei (Paris, Londra, Roma).

Să aveți vȃntul din pupă, Anca și Cristian !

Andreea

*Website : www.coloursofmylife.co.uk // Facebook : Colours of my life  

The English version here

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

3 Comments

  1. Pingback: "Colours of my life" : quality prints and leather items made in Romania - Lively Romania

  2. Pingback: Românii au talent ... mult... dar e rar un subiect de discuție - Lively Romania

  3. Pingback: Cotidianul devine mai intens, mai viu, mai colorat grație echipei Diorama Concept - Lively Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.