Joc – Concurs Book Cheap – „De ce ȋți place să călătorești ?”

comment 0
GȂNDURI, LOCURI

Joc – Concurs Book Cheap – “De ce ȋți place să călătorești ?”

Lume, lume ! Veste mare !

Începȃnd de azi, 24 martie, și pȃnă pe 5 aprilie aveți posibilitatea de a participa la un joc-concurs al cărui premiu este un sejur de 2 sau 3 nopți ȋntr-o cameră dublă de hotel (valoarea maximă totală a sejurului la hotel fiind de 200€) pe parcursul lunii mai ȋntr-una din destinațille următoare – Budapesta, Madrid, Lisabona.

contest

Da, ați ȋnțeles bine : voi alegeți hotelul, voi alegeți perioada, voi decideți cine vă ȋnsoțește și tot voi alegeți și destinația care vă atrage cel mai mult din cele 3 propuse. (Voi vă ocupați ȋnsă de transport)

Sună bine, nu ? Și vestile bune continuă. Pentru a participa la acest concurs, regulile sunt simple :

1. Dacă ești major, intră pe pagina Facebook Book Cheap – https://www.facebook.com/BookCheapCom

2. Devine fan al paginii de mai sus

3. Postează pe wall-ul paginii Book Cheap un comentariu prin care răspunzi la ȋntrebarea « Why do you like to travel ? » (De ce ȋți place să călătorești ?) și menționează destinația dorită ca premiu din cele 3 propuse : Budapesta, Madrid sau Lisabona.

4. Cȃștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe data de 6 aprilie și va fi informat prin mesaj privat pe Facebook, iar numele i se va afișa de asemenea pe pagina Facebook Book Cheap.

Pentru a citi integralitatea regulamentului concursului, dați click aici.

Pentru cei care se ȋntreabă cine e Book Cheap și de ce Gȃnd nou vă vorbește despre acest joc concurs, ei bine, aflați că este o agenție romȃnească de turism online ce vă permite să rezervați camere de hotel la prețuri foarte avantajoase peste tot ȋn lume.

Book cheap rezervare hotel online vacanta

Într-o lume unde tendința este ca prețul serviciilor de calitate să crească, Book Cheap ȋși propune, dimpotrivă, să democratizeze călătoriile și să garanteze vacanțe de vis la un preț accesibil unui număr cȃt mai mare de persoane pentru a ȋncuraja deschiderea ȋnspre lume și a scurta distanțele ȋntre oameni și țări.

Book Cheap nu ȋnseamnă low cost, ieftin sau calitate inferioară ȋn comparație cu ofertele propuse de ceilalți concurenți (ca Booking de exemplu). Book Cheap nu ȋnseamnă servicii proaste sau non – profesionale.

NU.

Book Cheap = o rețea importantă de hoteluri și pensiuni ȋn cele mai frumoase locații din Europa și peste tot ȋn lume la cele mai avantajoase prețuri.

Book Cheap = site-ul Europeanului conectat a cărui pasiune e călătoria la prețul just fără a face niciun compromis ȋn privința calității serviciilor oferite.

Pe site-ul www.book-cheap.com, beneficiați de :

– Confirmare imediată

– Rezervare online gratuită și sistem securizat de plată

– Un excelent raport calitate-preț

– Peste 70 000 de hoteluri și pensiuni peste tot in lume

– Serviciile unei agenții de turism cu oameni implicați ce vă stau mereu la dispoziție

– Vacanțe de vis accesibile ȋn doar cȃteva clickuri

– Libertatea de a călători peste tot ȋn lume și de a crea propriile itinerarii

O inițiativă frumoasă. Ce ne-am putea dori mai mult ?

Concursul se desfășoară pe pagina Facebook a companiei. Ce mai așteptați pentru a participa ?

181H

Succes !

Andreea

Posted by

O viziune modernă a României, cu povești fascinante, peisaje frumoase, idei interesante și oameni care inspiră. Un loc unde oricare dintre noi se poate regăsi, în care România e văzută fără retuşuri : frumoasǎ, fascinantǎ, primitoare, superficialǎ, indiferentǎ sau paradoxalǎ. O schiță a României de azi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.